O Delta Agraru

Delta Agrar je domaća renomirana poljoprivredna tvrtka, lider na području poljoprivrede i izvoznik na više od 20 tržišta u EU, Rusiji i Jugoistočnoj Europi. Bavimo se distribucijom sjemena, pesticida i strojeva, kao i trgovinom burzovne robe, voća i povrća. Pored izuzetno razvijene agrodistribucijske mreže, rast i razvoj postižemo primjenom najsuvremenijih znanja u proizvodnji žitarica, voća i povrća, industrijskog bilja, kao i u stočarstvu. Kroz intenzivnu provedbu svjetskih tehnologija u poljoprivredi, razvoj osoblja, kao i kontinuirano usavršavanje znanja, idemo u korak sa svjetskim trendovima.

Kao tvrtka koja broji preko 970 zaposlenih, voditeljski položaj postižemo njihovim stalnim obrazovanjem i usvajanjem novih znanja iz poljoprivredno najrazvijenijih zemalja. Prijenosom znanja i vještina pridonosimo razvoju poljoprivrede i ekonomskom rastu u cjelini.

Trajno razvijamo i domaću selekciju soje i naš brend „Selsem“ koji je na tržištu aktivan više od 30 godina. U vlasništvu Delta Agrara se nalazi jedan od najmodernijih prerađivačkih centara u ovom dijelu Europe.

0
Tržišta u EU
0
Zaposlenih
0
Godina