Poštovani posjetitelji, 

Zahvaljujemo što ste posjetili našu web stranicu. 

Vaš pristup našoj stranici podliježe uvjetima korištenja web stranice i pravilima o privatnosti, kao i važećim propisima Republike Hrvatske koji uređuju ovo područje. 

Pristupanjem i korištenjem naše web stranice prihvaćate, bez ograničenja, ove uvjete korištenja. 

Delta Agrar štiti privatnost svih posjetitelja ove web stranice i štiti osobne podatke posjetitelja (u daljnjem tekstu: posjetitelj i / ili korisnik web stranice). 

 

Korištenje informacija  

Svi korisnici interneta mogu, bez ograničenja i u skladu s uvjetima korištenja, posjetiti web stranicu Selsem bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Sve podatke koje prikupljamo koristimo kako bismo olakšali upotrebu web stranice, kao i da bismo spriječili zlouporabu i nezakonite aktivnosti na njoj.  

Prikupljamo samo podatke o korištenju web stranice, kao što su broj preuzimanja određenih datoteka, dnevni broj korisnika, broj pregledanih stranica, IP adresa računala. Ovi se podaci prikupljaju bez pojedinačne identifikacije, iako se IP adrese mogu koristiti u slučajevima sprečavanja zlostavljanja i ilegalnih aktivnosti. Te podatke koristimo za poboljšanje web stranice i pružanje najrelevantnijeg iskustva našim korisnicima. 

Prikupljanje osobnih podataka 

U slučaju da od vas zatražimo druge osobne podatke, također ćemo zatražiti vaš pristanak (npr. Putem internetskog obrasca ili putem e-pošte), u obliku posebne privole, te vas obavijestiti o postupku i svrsi prikupljanja podataka. 

Osobne podatke koje ćemo dobiti ili dobiti putem ove web stranice, koristit ćemo isključivo za odgovaranje na vaša pitanja i / ili za poboljšanje naših usluga, obavještavanje o ponudama i dodatne informacije i vijesti koje vas kao korisnika zanimaju u odnosu na Delta Agrar d.o.o. Beograd. 

Naglašavamo da Delta Agrar može prikupljati osobne podatke od korisnika web mjesta samo u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka “Službeni glasnik Republike Hrvatske” br. 97/2008, 104/2009, 68/2012 i 107/2012), u daljnjem tekstu: Zakon). 

Pristup informacijama 

Sve informacije koje nam pružate pohranjene su na našem poslužitelju i njima mogu pristupiti samo ovlašteni obrađivači podataka u svrhe navedene u ovim pravilima ili u druge svrhe za koje ste vi kao korisnici web mjesta dali odobrenje. 

Vaši će se podaci obrađivati ​​i pohranjivati ​​sve dok na njih pristanete 

Korištenje ˝cookies˝ 

Web stranica Selsem koristi kolačiće za prikupljanje podataka. 

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se šalje na vaše računalo kada posjetite web stranicu. Kolačići na web mjestu Selsem izvršavaju velik broj različitih funkcija i omogućuju vam učinkovitiju navigaciju stranicama, spremanje omiljenih postavki i doprinose boljem iskustvu web stranice. 

Kolačići koji nisu neophodni za njihovo funkcioniranje mogu se koristiti i na internetskoj prezentaciji. Takve kolačiće ne koristimo za nadgledanje ponašanja pojedinačnih korisnika ili za njihovu identifikaciju, već za stjecanje korisnog znanja o načinu korištenja web stranice kako bismo ih mogli dodatno poboljšati za svoje korisnike. 

Ako ne želite primati kolačiće, možete postaviti internetski preglednik da vas obavještava kada vam se kolačići pošalju ili možete odbiti prihvatiti sve kolačiće. Također možete izbrisati kolačiće koji su već postavljeni na vašem računalu. 

Ograničavanje ili blokiranje kolačića koji se na vaš uređaj stavljaju putem internetskog preglednika vrši se podešavanjem postavki internetskog preglednika. Za više informacija možete posjetiti www.aboutcookies.org koji nudi detaljne upute kako to učiniti u raznim internetskim preglednicima. 

Prava intelektualnog vlasništva 

Cjeloviti sadržaj web stranice Selsem (svi tekstovi, logotipi, fotografije, audio sadržaji i video materijali na ovoj web stranici) autorsko je pravo ili vlasništvo Delta Agrara ili su objavljeni na web stranici uz dopuštenje vlasnika ili ovlaštenog nositelja prava intelektualnog vlasništva. 

Korištenje sadržaja, osim kako je opisano u ovim uvjetima korištenja, bez pismenog dopuštenja vlasnika sadržaja strogo je zabranjeno. 

 

Funkcioniranje internetske stranice 

Delta Agrar ne jamči da će web stranica funkcionirati bez prekida ili pogrešaka, ali pokušat će što prije ukloniti nedostatke. 

Delta Agrar nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, izravnu ili neizravnu koja može nastati korištenjem web stranice ili njenog sadržaja. Također, naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje su neovisne od Delta Agrara i koje stoga nisu predmet ove Politike privatnosti i Uvjeta korištenja. Delta Agrar ne kontrolira i nije odgovoran za sadržaj, uvjete korištenja, politiku privatnosti ili sigurnost drugih internetskih stranica. 

 

Maloljetni posjetitelji web stranice 

 Svi maloljetni posjetitelji web stranice moraju dobiti dozvolu svojih roditelja ili skrbnika prije nego što nam daju podatke o sebi. Maloljetni korisnici koji nemaju ovo dopuštenje ne smiju davati osobne podatke. 

Izmjene politike privatnosti i uvjeta korištenja web stranice  

Delta Agrar zadržava pravo u bilo kojem trenutku promijeniti politiku privatnosti i uvjete korištenja ove web stranice. Molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu kako biste se upoznali s trenutnim uvjetima korištenja.